Nieuws

17-03-2015

Start van De 3 Ridders


Het idee van de winkel en de bed and breakfast is geboren in december 2014.
Eén van de Ridders, Ben, was op zoek naar een pand, waarin zowel een B&B als op de begane grond een winkelruimte gecreëerd kon worden voor de verkoop van verzamelobjecten van het Koninklijk Huis.
Ben had daarbij ook voor ogen dat in deze winkelruimte de B&B gasten ook zouden kunnen ontbijten en bezoekers een kop koffie en/of thee zouden kunnen nuttigen.
Diverse panden werden bekeken. Eén pand sprong er echt uit, maar kon niet gebruikt worden als woning met annex de B&B. Hiervoor diende zich al wel heel snel een mooi appartement aan midden in het historische hart van Deventer.

De levenspartner van Ben, Gerd, stelde voor om samen een winkeltje te gaan starten en zich daarbij te richten op de verkoop van traditionele delicatessen en de verzamelobjecten Koninklijk Huis.

Het winkeltje wordt op dit moment gerealiseerd in het eerder genoemde pand dat uitsprong. Dit pand is gelegen aan de Pontsteeg 24 in het centrum van Deventer.
Naast deze lijfelijke winkel wordt er ook een webwinkel gestart.
Alles is er op gericht om de winkel aan de Pontsteeg uiterlijk 1 mei 2015 te openen.
De webwinkel is nog volop in ontwikkeling en zal naar verwachting in de zomer online gaan. 

De B&B is gereed en is te vinden in het appartement op de hoek van de Lange Bisschopstraat en de Grote Poot in het centrum van Deventer.
De website van de B&B is in de week van 16 maart online gegaan.

De man van Gerd, Jan, ondersteunt alles door de financiën en alle wetgeving in de gaten te houden en de daarbij behorende administratie te verrichten.
Drie mannen dus, die staan achter de winkel en de B&B. vandaar de naam De 3 Ridders.
De naam De 3 Ridders is ook afgeleid van de in het pand Pontsteeg 24 aanwezige laatmiddeleeuwse muurschildering voorstellende de feestelijke intocht van Filips II in Deventer.


Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder.

share