Winkel De 3 Ridders

Delicatessen

‘De 3 Ridders’ is misschien de kleinste, maar zeker de leukste winkel van Deventer!
Je vindt in onze winkel heerlijke traditionele delicatessen, culinaire geschenken en op de bovenverdieping het Mini Oranje Museum. Bovendien kun je tijdens openingstijden de muurschildering uit 1549 bezichtigen; een unieke voorstelling van de feestelijke intocht van Filips II te Deventer.

We streven er steeds naar delicatessen voor onze winkel te kiezen die op een traditionele en ambachtelijke wijze worden bereid. Producten die passen bij het rijke Hanze-verleden van Deventer. Veelal in kleine familiebedrijven bereid volgens beproefde recepturen met eerlijke ingrediënten. Stuk voor stuk unieke producten met een verhaal dat we graag met u delen.

Bij ‘De 3 Ridders’ vind je altijd wel iets heerlijks om jezelf of iemand anders mee te verrassen. Natuurlijk maken we ook graag geschenkpakketjes in elke gewenste prijsklasse.

Kom onze winkel aan de Pontsteeg te Deventer eens bezoeken!

Gegevens

De 3 Ridders, Pontsteeg 24, 7411 KR Deventer.
info@de3ridders.nl0570 - 769215
Openingstijden: Wo t/m Za: 11:00 - 17:00

Een kleine greep uit ons assortiment:

Chocolade

Zo vind je hier de heerlijkste chocolade ‘s in de meest bijzondere smaken. We hebben onder meer de chocolademerken Mazet en Van de Burgh. Niet alleen lekker maar ook heel mooi verpakt.

Patés

Een grote variëteit aan patés uit Frankrijk en België. Van een verfijnde fazanten paté tot een stoere paté bereid met abdij bier.

Jams, Chutneys en Marmelades

Trots zijn we ook op onze jams, chutneys en marmelades. Uit Maastricht komen de lekkerste confitures van Adriaan de Smaakmaker en uit Denemarken komt Bangs met de heerlijkste smaken.

Wijnen

Ook kunt u bij ons terecht voor lekkere wijn, zoals de bijzondere wijnen van Bosch-en-Dal, een van de oudste wijnhuizen van Zuid-Afrika, opgericht in de 17e eeuw.

Engelse fruitcake's

Samantha, van Sam’s Kitchen, bakt voor ons de heerlijkste Engelse fruitcake‘s, naturel, met whisky, brandy of gember. Biologisch en glutenvrij; maar vooral om je vingers bij af te likken.

Chocoladetaartjes

Heel speciaal is ook de toast en de chocoladetaartjes die Anneke speciaal voor ons bakt. Voor velen bekend van ‘OverKoken’ uit Gorssel. Hierbij de waarschuwing dat ze absoluut verslavend zijn!